Internationaler Hobby-Großhändler

Unser Team bietet professionelle Unterstützung in Ihrer eigenen Sprache

Maßgeschneiderte Bestellung

Bestellen Sie schon ab 1 Stück

Kostenlose Lieferung in NL ab 95 Euro

Bestellung sorgfältig verpackt und innerhalb von 24 Stunden versandt *

Kerst servetten 2022

Groothandel kerst servetten 2022

Logo von ambiente

Binnen onze groothandel hebben wij de nieuwste kerst servetten 2022 van Ambiente aufgenommen.
Deze kerst staat voor geluk!

Scandinavische invloeden, luxe materialen, donkere kleuren, veel goud… wat gaat het worden dit jaar?
De trendwatchers en het designteam van Ambiente hebben de huidige trends heel mooi in geïntegreerd in onze collectie.

Resultaat: een collectie gestoeld op een bekende en klassieke basis, maar met moderne en trendy elementen en kleurcombinaties.

We hebben de mooiste series voor u op een rijtje gezet:

Binnen de kerstcollectie 2022 zijn deze 7 thema’s te vinden: Curious Kittens, Poinsettia and Berries, Christmas Plaid, Bow on Wreath, X-Mas Tree, Christmas Evergreen & Sniffing Deer.

1. Curious Kittens

Ons Curious Kittens design is een haarbalvrije optie als kerstdecoratie.

poinsettia and berries ambiente kerstservetten

2. Poinsettia and Berries

Een van de meest gebruikte en populaire bloemen tijdens de kerstperiode is de kerstster of 'Poinsettia'. Gecombineerd met kleine rode besjes en een groen accent van de bladeren, is dit design een echte kerstklassieker!

3. Christmas Plaid

Onze interpretatie van een klassieke tartan of schotse ruit met een moderne twist!

bow on wreath ambiente kerstservetten

4. Bow on Wreath

Mit unserem Design Fresh Apples können Sie den Tisch hübsch auffrischen.

x-mas tree ambiente kerstservetten

5. X-Mas Tree

Het eerste waar je aan denkt als de kerstperiode aanbreekt is wanneer we de boom weer opzetten en versieren. Onze X-Mas Tree is al kant-en-klaar!

6. Christmas Evergreen

Christmas Evergreen is een design waarin alle traditionele kerstversieringen te vinden zijn: van een stijlvolle kerstboom als centraal punt tot sterren en dennentakken. Dit stijlvolle dessin is speciaal voor de liefhebber van weldadige decoratie tijdens de kerst!

sniffing deer ambiente kerstservetten

7. Sniffing Deer

Bei unserem Design 'Sunny Flowers' spielt die Sonnenblume die Hauptrolle und wird elegant von Gerbera und Freesien begleitet.

ambiente weihnachtsservietten

Bekijk onze herfst servetten 2022

Klik op de afbeelding om alle herfstservetten van Ambiente 2022 te bekijken.

Ja, ik wil deze kerst servetten in mijn assortiment!

Sie benötigen ein Konto, um unser gesamtes Sortiment in unserem Webshop anzusehen und zu bestellen.
Melden Sie sich unverbindlich über die gelbe Schaltfläche unten an. Verbraucher werden über unsere Schaufensterseite auf unsere Verkaufsstellen verwiesen Evelines Design.

Curious Kittens

Kerstkittens

Het is altijd leuk om een stel nieuwsgierige katten te hebben rond kersttijd… of niet…? Als u een kattenliefhebber bent of er zelf in huis heeft, weet u wat we bedoelen. Zorg er altijd voor dat de kerstboom niet kan omkieperen door je vierpotige klimmers en houd de onderste takken vrij van breekbare decoraties, anders gaan ze er met de ballen en linten vandoor.

Onze Curious Kittens zijn een veilige en haarbalvrije optie als kerstdecoratie.

Poinsettia and Berries

Klassieker met Kerst

Een van de meest gebruikte en populaire bloemen tijdens de kerstperiode is de kerstster of ‘Poinsettia’. Oorspronkelijk afkomstig uit het zuiden van Mexico, werd deze plant door de Azteken gebruikt om kledingstukken te verven voor religieuze ceremonies, omdat de rode kleur puurheid symboliseerde.

Het is nu een van de meest populaire planten in de kerstperiode of winter, omdat hij kleur in huis brengt en heel goed combineert met klassieke kerstkleuren.

In ons ontwerp zorgt het kleuraccent van de groene bladeren ervoor dat de kerstroos er heel mooi uit springt.

Christmas Plaid

Tartan met een moderne twist

Een klassieke tartan of schotse ruit, maar dan met een moderne twist! Het patroon van een schotse ruit wordt normaal gemaakt door met gekleurde draden te weven, zowel in de schering als in de inslag. De kleurblokken herhalen zich in verticale en horizontale richting. Ons design is vereenvoudigd tot 1 sterke kleur met zwart, waardoor een geometrisch patroon ontstaat.

De krans van mistletoe en het sierlijke witte schrift geeft de grafische achtergrond een zachtere uitstraling.

Bow on Wreath

Traditioneel

Een niet-weg-te-denken design voor Kerstmis is natuurlijk een rijkversierde kerstkrans.
Bijna iedereen heeft er wel een op de deur hangen in de maand december, toch?

De een nog mooier versierd dan de ander; met of zonder lichtjes, gouden ballen of slingers. Ons ‘Bow on Wreath’ design is heel traditioneel gestyled met dennenappels, besjes, gouden ballen, hulst en een grote rode strik.

Je houdt ervan of niet.

X-Mas Tree

Typisch kerst in een modern jasje

Meer Kerst dan een kerstboom met alle toeters en bellen kan bijna niet! Een mooie groene boom met volle takken, kerstlampjes, allerhande versieringen van kerstballen tot kettingen, hobbelpaardjes en sterren. Dat is het eerste waar je aan denkt als de kerstperiode aanbreekt, toch? Wanneer gaan we de boom opzetten en versieren? Wordt het een echte of een nepboom? Welke kleuren gaan we dit jaar gebruiken?

Wat je ook besluit, de servetten en tafelaccessoires in dit design passen er geheid mooi bij! Tijdloos en geschikt voor jong en oud!

Christmas Evergreen

Altijd favoriet

De naam zegt alles al: Christmas Evergreen is een design waarin dezelfde traditionele kerstversieringen te vinden zijn als in het design ‘Ornaments all Over’. Van kerstboompjes tot cadeautjes en van kerstmannetjes tot hulstbladeren.
In tegenstelling tot het ornamentele design, staat bij Christmas Evergreen de kerstboom en de kleur groen centraal en vormt het middelpunt van het dessin.
Deze variatie zorgt voor een ietwat gecomponeerde en ‘opgeruimde’ uitstraling van het thema, waardoor het stijlvol aanvoelt.

Nog steeds de weldaad, maar niet de overdaad.

Sniffing Deer

Schattig sneeuwtafereeltje

Dit speelse, maar modern eenvoudige dessin past goed bij een Scandinavische winter. De zachte taupe- en grijstinten met het contrasterende rood van de fantasierijke elementen en boomblaadjes geven een rustig beeld, terwijl het schattige hertje de aandacht trekt.

Voor iedereen die houdt van eenvoud met een grappige twist!

Entdecken Sie das gesamte Ambiente-Sortiment

Sie benötigen ein Konto, um unser gesamtes Sortiment in unserem Webshop zu sehen.
Melden Sie sich unverbindlich über die gelbe Schaltfläche unten an. Verbraucher werden über unsere Schaufensterseite auf unsere Verkaufsstellen verwiesen Evelines Design.

Nach oben scrollen