Internationale hobbygroothandel

Ons team biedt professionele ondersteuning in jouw eigen taal

Bestel op maat

Bestellen kan al vanaf 1 stuk

Gratis verzending in NL v.a. 95 euro

Bestelling zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verzonden *

logo kippershobby

Your partner in craft

Marianne Design april 2023, #124

Marianne Design april 2023

Het is een hele vrolijke voorjaarscollectie geworden die met name rond het nieuwe paperpad Sweet Flowers draait.

Dit papier heef alles wat het een heerlijk bloc maakt voor voorjaar en vrolijke themakaarten.

voorbeeldkaart Marianne Design bonbons

Download gratis de PDF van The collection #124

Chocolade, koffie en thee

We beginnen met het thema “Koffie, thee en wat lekkers”.

Hierin hebben we leuke Creatables die bestaande ontwerpen aanvullen, zoals de Coffee to go, Cookie doily, Hot drink, enzovoort.

Er is een theepot met theeglas die mooi past bij labels, bagtoppers en cadeauzakjes. Ook kunt u de diertjes van Eline uit de theepot laten gluren als u uw kaart een speels element wilt geven.

Daarnaast hebben we het bekende Hollandse koektrommeltje met een sluitende deksel, waar u lekkere speculaasjes en stroopwafels in kunt doen. Natuurlijk kan de koektrommel ook veranderen ineen grote ronde cadeaudoos.

En wat denkt u van de chocoladereep? Met een mal waarmee u ook hapjes uit de chocolade kunt halen en een chocoladewikkel die u er echt omheen kunt vouwen.

Plak letters op de stukjes chocolade en u kunt ook een leuke boodschap meesturen op uw kaart.

En het thema komt helemaal samen in de nieuwe stempelset Mmm…lekker. Met allerlei leuke teksten voor koffie en thee, maar ook als u van chocolade en snoepen houdt. U wilt deze hebben!

Eline’s tuindiertjes

Het tweede leuke thema van deze maandcollectie is het tuindiertjes van Eline en hun omgeving.

Marleen heeft ervoor gezorgd dat Eline’s insectjes een insectenhotel krijgen om in te werken en te wonen. Bent u liever niet bezig met het met de hand snijden van uw kaartvorm, dan heeft ze ook het schattige bloempothuisje gemaakt.

Hier kunnen de slakkenfamilie of lieveheersbeestjes van Eline intrekken. Maar ook andere leuke diertjes van Eline of de Gnomen zullen blij zijn met dit nieuwe huisje.

De slakjes van Eline zijn een vader, moeder en twee kindjes die alle tijd hebben voor elkaar en voor de wereld. Ze houden van langzame post en leven in de tuin.

Zijn ze niet schattig, de nieuwe lieveheersbeestjes? Ze zijn dikke vrienden met de bijtjes en samen spelen ze veel. Oh, wat zullen er deze lente weer veel leuke verhaaltjes op kaarten ontstaan!

Eline heeft nog bijpassende teksten in haar stempelsetje die bij de dierenserie hoort.

Naast deze twee Collectables van Eline wordt er ook een stempel- en stansset uitgebracht van de insectjes. Zo kunt u ook kleurend de vrolijke wereld betreden.

Voeg eventueel de bloementuin-plaatjes van Eline van vorig jaar toe en u heeft meteen een leuke serie kaarten.

Tulpen en bloemen van Mattie

En het derde thema van deze maand zijn de Tulpen en Bloemen van Mattie en de Snoesjes.

Jazeker, de Snoesjes keren terug! We hebben ze als miniplaatjes, zodat u samen met het papier van Sweet flowers voor vrolijke bloemenkaarten kunt zorgen.

Want daar passen ze heel goed bij.

We hebben een mooie basis Slimline mal waarmee u bloem- of tulpvormen kunt maken op uw slimline kaarten en er ook bloemetjes mee kunt bouwen.

Zowel de Snoesjes als de Mattie miniplaatjes passen in de bloemvormen van deze slimline Craftable.

En bij het voorjaar horen natuurlijk ook tulpen in een vaas. En dat kunt u nu doen met dit nieuwe setje Tulpen.

Gebruik wat I Love Holland papier samen met de nieuwe Creatables en u kunt uw kaart een Hollands tintje geven zonder dat het meteen als molens en klompen eruitziet.

Marleen’s bonbons

Marleen heeft een nieuw setje bonbons ontworpen. Je kunt ze helemaal opbouwen in de juiste kleuren en ze zo een beetje realistisch maken op je kaarten, cadeauzakjes of labels.

Daarmee je kadootjes om van te snoepen decoreren is toch superleuk! De chocoladedoos uit de Collectable serie past er perfect bij en we hebben van deze twee Collectables samen dan ook een gelimiteerde Collectable plus set gemaakt naast dat de chocolaatjes ook los verkrijgbaar zullen zijn.

Schudkaarten

We hebben in onze basismaterialen nog mooie plastic transparante sheets als aanvulling.

Hiermee kun je zelf schudkaarten maken van de verschillende layout mallen of sommige details van stansen in plastic uitwerken.

Snoepdoosjes

Naast het versieren van cadeauzakjes, labels en kaarten met de mallen kun je ook een klein snoepdoosje maken met de nieuwe Craft stencil. Zo kun je echte chocolaatjes of snoepjes op een leuke manier meegeven met je kaart.

Ontdek het gehele assortiment van Marianne Design

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.

Scroll naar boven