Internationale hobbygroothandel

Ons team biedt professionele ondersteuning in jouw eigen taal

Bestel op maat

Bestellen kan al vanaf 1 stuk

Gratis verzending in NL v.a. 95 euro

Bestelling zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verzonden *

logo kippershobby

Your partner in craft

Marianne Design februari 2023, #122

Marianne Design februari 2023

We hebben weer een vrolijke collectie met veel nieuwe producten die mooi aansluiten op bestaande thema’s en producten uit ons assortiment.

marianne design februari 2023 #122

Download gratis de PDF van The collection #122

Babycollectie van Marleen en Eline

Eline en Marleen hebben leuke aanvullingen ontworpen voor babykaartjes en kadootjes. Zo is er een nieuw olifantje van Eline met een bijpassend achtergrond knipvel in de herkenbare kleuren van Eline.

Alle diertjes van Eline passen weer op deze achtergronden. Voor de stempel liefhebbers heeft ze ook een setje babydiertjes getekend. Zo kun je de leukste baby kaartjes in jungle thema’s maken en deze diertjes kun je ook combineren met de andere jungle diertjes uit haar stempelserie en de twee nieuwe Creatables.

Marleen heeft leuke cadeaustickers ontworpen passend bij de papersets Hoera een jongetje en Hoera een meisje. Er is zelfs een (overgroot)Opa & (overgroot)Oma stickervel met teksten voor kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Deze stickers passen precies op de nieuwe bagtopper van Marleen, de grote speen! Ook de COL1444 rosette set is een prima basis voor onze maat cadeau-stickers. Zo kleed je eenvoudig leuk en snel je kaartjes en kadootjes aan.

De bagtopper van Marleen past op al onze huidige cadeau-zakjes en speciaal voor de baby-collectie hebben we nu ook stevige witte papieren cadeau-zakjes. Deze kun je versieren met stempels of met papier en zo leuke cadeauverpakkingen maken.

Speciaal voor Marleen’s Craftable cirkels hebben we nu ook de perfecte maat shaker window! Deze is iets groter dan onze huidige grote cirkels en past precies als je de basis stans gebruikt die bij de cirkels komen.

Boerderij en voorjaarscollectie

Verder gaan we het voorjaar in met eendjes, kipjes en boerderijdieren. Hetty heeft twee nieuwe peek-a-boo stempelsets getekend. Superleuk om voorjaarskaarten mee te maken maar ook heel geschikt voor Paasversieringen en kaarten.

Gebruik je de mini-slimline met vierkanten layout of die met de cirkels uit de Januari 2023 collectie en je kunt weer heel leuk snelle kaartjes maken.

We hebben leuke nieuwe tekststempels speciaal voor de Lente gemaakt die op al je voorjaarskaarten kan met vlinderkusjes, bijen-teksten, Paaswensen en andere leuke teksten. Zo combineren deze teksten ook weer goed met voorgaande Voorjaarsproducten.

Marleen’s eendenfamilie

Marleen heeft een eenden familie ontworpen voor haar Craftable diertjes serie. Met een papa, mama en ook kleintjes erbij. Je kunt ze tussen haar waterlelies laten zwemmen en de kaart verder aankleden met haar nieuwe setje lisdodden.

En met Marleen’s achtergrond-vlekken heb je altijd een leuke basis op je kaart.

De eendjes kunnen ook rondzwemmen in de nieuwe houten ton. Deze kun je op allerlei manieren leuk aankleden met diertjes erin of eromheen of plantjes erin.

Eline heeft voor het voorjaar een fris en licht A4 paper pad gemaakt met hout en rietmotieven en lichte uni-tinten perfect voor Voorjaars en Strandkaarten, dit is een basis die iedere kaartenmaker in zijn voorraad wil hebben.

De tulpkaart van Anja

Tot slot heeft Anja van Laar weer een leuke kaartvorm bedacht voor het voorjaar: de Tulp-kaart.

Met een A4 basis stencil om de vorm mee uit te tekenen en een mooie basis doily om de kaart mee aan te kleden.

In de doily set zit een libelle en onderdelen voor een clematis-bloem. Maar ook haar vlinder sets van Januari 2022 passen er nog mooi bij.

Omdat de binnenmaat van de doily wat kleiner is dan de basis cirkels en vierkanten hebben we speciaal voor het voorjaar een Mattie mini’s knipvel gemaakt met cirkels die precies in Anja’s kleinere doilies passen. Want ook haar voorgaande kleinere modellen kunnen weer uit te kast met dit knipvel.

Knipvellen van Mattie

Mattie heeft daarnaast nog prachtige nieuwe plaatjes geschilderd met boeketten en vaasjes waar we twee knipvellen van gemaakt hebben. Voor degene die graag een groot plaatje gebruiken op hun kaart en graag werken met een grote basis.

Ze combineren ook heel mooi met de Creatable ontwerpen van Petra van Dam. En dan weer je favoriete bloemetjes en takjes mallen erbij pakken en een mooie serie Voorjaarskaarten maken!

Aanbiedingsset Marianne Design

Het setje van deze maand is het Voorjaars blocje van Eline met twee leuke basis mallen, let op want deze set zal zeer gelimiteerd verkrijgbaar zijn!

Magazine Marianne Design, lente editie 2023

Het Lentenummer van de Marianne komt ook mee met de Februari 2023 collectie en zal weer vol met prachtige voorbeelden staan gemaakt met de Januari en Februari producten.

Deze zullen weer anders zijn dan wat we in de Collection folders laten zien. Met leuke combinaties, stijlen en technieken.

Een mooi magazine om als extra inspiratie aan te bieden naast ons assortiment.

Ontdek het gehele assortiment van Marianne Design

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.

Scroll naar boven