Internationale hobbygroothandel

Ons team biedt professionele ondersteuning in jouw eigen taal

Bestel op maat

Bestellen kan al vanaf 1 stuk

Gratis verzending in NL v.a. 95 euro

Bestelling zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verzonden *

logo kippershobby

Your partner in craft

Prym

Groothandel haaknaalden en breinaalden nederland

Logo van priem breinaalden haaknaalden

Prym is binnen onze groothandel de toonaangevende wereldwijde leverancier van creatieve handwerkproducten zoals haaknaalden en breinaalden.
Evenals mode-accessoires en andere naaiproducten. De William Prym GmbH is het oudste familiebedrijf van Duitsland. De houdstermaatschappij is gevestigd in Stolberg. De producten van Prym zijn essentieel voor de naai- en handwerkindustrie over de hele wereld.

En dankzij de gestage stroom van nieuwe en hoogwaardige producten, milieuvriendelijke productietechnieken, klantgerichte aanpak en gedegen advies, groeit het marktaandeel van het bedrijf voortdurend.
Prym volgt de visie dat handwerk mensen gelukkiger maakt omdat ze graag creatief zijn. Dit plezier van creatief vakmanschap wil Prym met de wereld delen, mensen inspireren en ondersteunen bij het creëren.
KippersHobby levert een groot assortiment Prym haaknaalden, breinaalden, drukknopen en handige tools zoals de Prym vario tang en Prym breimolen. Daarnaast zijn diverse tools en punchnaalden verkrijgbaar om vilt te bewerken.

omslagdoek breien wolgaren magic dream stafil
groothandel breinaalden
prym breimolen punnikmolen
groothandel haaknaalden

Prym breimolen

Breimolen comfort twist

Deze Comfort Twist breimolen van Prym zorgt voor een revolutie op het gebied van punniken! Deze ergonomische breimachine zorgt ervoor dat het maken van koorden kinderspel is. Stop simpelweg de draad in de machine en draai aan de hendel. Het resultaat is een prachtig koord, dat met het meegeleverde gewichtje mooi naar beneden hangt. De breimolen kan stevig aan een tafel worden bevestigd, maar kan ook vanuit de hand worden gebruikt. De breimolen is niet geschikt voor pluizig en glad garen. Inclusief uitgebreide instructies.

Breimolen maxi

De Prym breimolen Maxi is een semi-automatische breimolen van groot formaat om gebreide buizen mee te maken. Circulair breien wordt gedaan met een aantal steken van 44. Als je plat breit, maak je stukken met 40 steken. Je kunt ook vlakbreien uitvoeren door afwisselend heen en terug te draaien. Zelfs geschikt voor beginners! Brei sokken, polsbandjes, kussenslopen, manchetten en nog veel meer met deze breimolen! Geschikt voor alle garendikten, maar houd er rekening mee dat de draadspanning moet worden aangepast aan het materiaal. Handleiding inbegrepen.

Breimolen midi

De Prym breimolen MIDI is een semi-automatische breimolen van gemiddelde grootte om gebreide buizen mee te maken. Het rondbreien gebeurt met 20 haakjes. Wanneer je de hendel tegen de klok in draait, krijg je een buis met een diameter van 6 cm en een omtrek van 20 cm. Je kunt ook vlakbreien uitvoeren door afwisselend heen en terug te draaien. Zelfs geschikt voor beginners! Brei sokken, polsbandjes, manchetten en nog veel meer met deze breimolen! Geschikt voor alle garendiktes tussen 2-6. Niet geschikt voor extreem dikke garens.

Breimolen mini

De mini-breimolen is een kleine breimolen waarmee je breibuizen kunt maken. De breimolen is gemakkelijk te gebruiken, zowel voor beginners als professionals. Ook geschikt voor kinderen! Na het installeren van het garen, hoef je alleen maar aan het handvat te draaien: eenvoudig! Inbegrepen zijn instructies, een slinger en gewichten. Meest geschikt voor gebruik met stevig gedraaide garen geschikt voor naalddikte 3-3,5 mm.

breimolen gepersonaliseerd punnik naam borduurring
prym drukknopen

Prym drukknopen

De kleine Prym Love DK Jersey drukknopen zijn met name geschikt voor montage in dunnere stoffen die rekbaar zijn, zoals in baby- of kinderkleding. Deze afsluitbare bloem-box bevat een assortiment van drukknoppen in 6 verschillende kleuren. De drukknoppen kunnen worden bevestigd met een Love vario-tang, of drukknoop gereedschap; het maken van een gaatje is hiervoor niet nodig. De Prym naaivrij Love drukknopen Jersey zijn 8mm groot en een verpakking bevat 60 stuks.

Vario tang

De vario tang plus gereedschap van Prym Love is de onmisbare begeleider van alle soorten naaivrije drukknopen! Met dit robuuste design en comfortabele handvat is de tang veilig en gemakkelijk in gebruik. De Prym Love Vario tang kan gaten van 3.00mm of 4.00mm in de stof maken. Uitermate geschikt om te combineren met het kleurrijke assortiment aan Prym Love drukknopen.

Prym haaknaalden

In ons assortiment bieden wij diverse Prym haaknaalden variërend in de maten 2 t/m 12 mm. Met of zonder kunststof greep. En zelfs een ergonomische variant.

Ergonomische haaknaald

De gekleurde ergonomische haaknaald van Prym is gemaakt van speciale, hoogwaardige kunststoffen met een naalddikte van 3 mm. Deze haaknaald zorgt voor gemakkelijk, gewrichtsvriendelijk naaldwerk, is zeer licht en voelt aangenaam warm aan in de hand. De hoogglans gepolijste schacht garandeert een extreem gemakkelijk glijden van de steken, terwijl de ergonomische vorm van het handvat van anti-slip plastic materiaal zorgt voor comfortabel en vermoeidheidsvrij werken. Het gekleurde handvat in frisse fuchsia kleur (welke naalddikte 3 mm aangeeft) maakt het gemakkelijk om de gewenste haaknaald in het naaldmandje te vinden. De Prym Ergonomics haaknaalden hebben de Red Dot Design Award gewonnen.

Prym breinaalden

In ons assortiment bieden wij diverse Prym breinaalden variërend in de maten 2.5 t/m 15 mm. Naast reguliere breinaalden vind je ook kabelnaalden en rondbreinaalden in de Prym collectie.

Welke producten van Prym heeft KippersHobby in het assortiment?

Brei gereedschappen

Haak gereedschappen

Overige handwerk gereedschappen

Ontdek het gehele KippersHobby assortiment van Prym

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.

Scroll naar boven