Your partner in craft

Marianne Design april 2023, #124

Marianne Design april 2023

Het is een hele vrolijke voorjaarscollectie geworden die met name rond het nieuwe paperpad Sweet Flowers draait.

Dit papier heef alles wat het een heerlijk bloc maakt voor voorjaar en vrolijke themakaarten.

voorbeeldkaart Marianne Design bonbons

Download gratis de PDF van The collection #124

Chocolade, koffie en thee

We beginnen met het Koffie, thee en wat lekkers thema.

Hierin hebben we leuke Creatables die eerder bestaande ontwerpen complimenteren zoals de Coffee to go, Cookie doily, Hot drink ,etc.

Er is een theepot met theeglas die leuk past op labels, bagtoppers en cadeauzakjes. Ook kun je de diertjes van Eline uit de theepot laten koekeloeren als je je kaart een speels element wilt geven.

Daarnaast hebben we het welbekende Hollandse koektrommeltje met de deksel die dicht kan en lekkere speculaasjes en stroopwafels voor erin. Natuurlijk kan de koektrommel ook veranderen in een grote rond cadeaudoos.

En wat denk je van de chocoladereep? Met een malletje waarmee je ook hapjes uit de chocola kunt halen en een chocoladewikkel die je echt eromheen kunt vouwen.

Plak lettertjes op de blocjes chocola en je kunt ook een leuke boodschap meesturen op je kaart.

En het thema komt helemaal leuk samen in de nieuwe stempelset Mmm…lekker. Met allerlei leuke teksten voor Koffie & thee maar ook als je houdt van Chocola en snoepen. Deze wil je hebben!

Eline’s tuindiertjes

Het tweede leuke thema van deze maandcollectie zijn de tuindiertjes van Eline en hun omgeving.

Marleen heeft ervoor gezorgd dat Eline’s insectjes een insectenhotel krijgen om bij te werken en wonen. Ben je liever niet van het met de hand snijden van je kaartvorm dan heeft ze ook het schattige bloempothuisje gemaakt.

Hier kunnen de slakkenfamilie of lieveheersbeestjes van Eline in gaan wonen. Maar ook andere leuke diertjes van Eline of de Gnomes zullen blij zijn met dit nieuwe huisje.

De slakjes van Eline zijn een vader, moeder en twee kindjes die alle tijd voor elkaar en voor de wereld hebben. Ze houden van langzame post en in de tuin leven.

Zijn ze niet schattig de nieuwe lieveheersbeestjes? Ze zijn dikke vrienden met de bijtjes en samen spelen ze erop los. Oh wat zal dit weer veel leuke verhaaltjes op kaarten opleveren dit voorjaar!

Eline heeft nog bijpassende tekstjes in haar stempelsetje zitten die hoort bij de dierenserie.

Naast deze twee Collectables van Eline komt er ook een stempel & stans set uit van de insectjes. En zo kun je ook kleurend deze vrolijke wereld in gaan.

Gebruik eventueel de bloementuin-plaatjes van Eline van vorig jaar erbij en je hebt zo een leuke serie kaarten.

Tulpen en bloemen van Mattie

En het derde thema van deze mand zijn de Tulpen en Bloemen van Mattie en de Snoesjes.

Jazeker de Snoesjes keren terug! We hebben ze als miniplaatjes zodat ze samen met het papier van Sweet flowers voor vrolijke bloemenkaarten kunnen zorgen.

Want daar passen ze heel goed bij.

We hebben een mooie basis Slimline mal dat je bloem of tulp vormen kunt maken op je slimline kaarten en ook bloemetjes ermee kunt bouwen.

Zowel de Snoesjes als de Mattie mini plaatjes passen in de bloemvormen van deze slimline Craftable.

En bij het voorjaar horen natuurlijk ook tulpen in de vaas. En dat kan nu met dit nieuwe setje Tulpen.

Gebruik wat I Love Holland papier samen met de nieuwe Creatables en je kunt je kaart een Hollands tintje meegeven zonder dat het meteen als molens en klompen eruit ziet.

Marleen’s bonbons

Marleen heeft een nieuw setje bonbons ontworpen. Je kunt ze helemaal opbouwen in de juiste kleuren en ze zo een beetje realistisch maken op je kaarten, cadeauzakjes of labels.

Daarmee je kadootjes om van te snoepen decoreren is toch superleuk! De chocoladedoos uit de Collectable serie past er perfect bij en we hebben van deze twee Collectables samen dan ook een gelimiteerde Collectable plus set gemaakt naast dat de chocolaatjes ook los verkrijgbaar zullen zijn.

Schudkaarten

We hebben in onze basismaterialen nog mooie plastic transparante sheets als aanvulling.

Hiermee kun je zelf schudkaarten maken van de verschillende layout mallen of sommige details van stansen in plastic uitwerken.

Snoepdoosjes

Naast het versieren van cadeauzakjes, labels en kaarten met de mallen kun je ook een klein snoepdoosje maken met de nieuwe Craft stencil. Zo kun je echte chocolaatjes of snoepjes op een leuke manier meegeven met je kaart.

Ontdek het gehele assortiment van Marianne Design

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.