Your partner in craft
  • nl_NL
  • en_US
  • de_DE
  • fr_FR
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marianne Design juni 2023, #126

Marianne Design juni 2023

De Juni collectie staat bij ons in het teken van de zomer!

Marianne Design juni 2023

Download gratis de PDF van The collection #126

Marianne Design juni 2023
Marianne Design juni 2023
Marianne Design juni 2023

Op veler verzoek heeft Eline een elegante pauw ontworpen als nieuwste lid van Eline’s dierenfamilie. Hij kan zijn staart prachtig uitvouwen of maak een witte pauw met lange staart voor een romantische kaart.

Een echte aanwinst in de Collectable serie! Met de tekstmal Trots op jou kun je de trotse houding van een pauw gebruiken als een felicitatie.

Ook hebben we en nieuwe stempelset met liedjes en versies voor Felicitatiekaarten.

Marleen heeft een leuke Caravan ontworpen om het vakantiegevoel op een andere manier terug te laten komen op je creaties.

Ook de Stempel & Stans Gnomes kunnen bij de caravan zitten en de diertjes van Eline genieten ook van het buitenleven met de caravan.

Zet hem in het bos met de Craft Stencil en het ‘De natuur in’ papier van Marleen. Leuke voor vakantiekaarten en creaties met het thema vrije tijd.

We hebben twee Gnomes als stempel & stans die lekker naar het strand gaan. Zet ze onder het parasolletje van de Mei 2023 collectie of aan het strand.

Deze Creatables en de leuke nieuwe Craftable schelp zijn ook heel leuk te combineren met Eline’s diertjes en de nautische Creatables van de Mei 2023 collectie en voorgaande Creatables.

Marianne Design juni 2023
Marianne Design juni 2023

Gebruik je liever een plaatje i.p.v. inkleuren dan hebben we ook twee knipvellen van Gnomes die genieten van hun strandvakantie.

Ze zoeken lekker de warme landen en stranden op die je na kunt bootsen met de Creatable eilandensetje en tropische bloemetjes.

Deze passen perfect in kleur bij het Summer Vibes papier bloc, waarmee je een instant vakantiegevoel toevoegt aan je kaarten en creaties.

We hebben ook nog groot nieuws….
Het is Marianne Design dan toch echt gelukt! We hebben het potje tijd uitgevonden! We komen met leuke producten rondom het thema tijd zoals de leuke stempelset met teksten als ‘Geniet van je vrije tijd’, ‘Tijd voor taart’, maar ook ‘Een potje tijd’.
Allerlei leuke teksten om te combineren met onze klokken, potjes en andere leuke mallen die in de thema’s vallen van de teksten.

Ook hebben we een stickervel met allerlei klokken, met en zonder wijzers, zodat je deze ook kunt gebruiken in de Koekoeksklok en op het horloge van Marleen.

Steek die maar in de Craftable pocket! Want met dit leuke zakje kun je leuke stoere kaarten maken gecombineerd met het horlog en ook het mobieltje is nog verkrijgbaar met de bijbehorende teksten.

Er kan natuurlijk van alles in het zakje gestopt worden of eruit piepen. We gaan het weer zien ook als de collectie uitkomt op onze social mediakanalen wat iedereen ermee gaat verzinnen.

Ontdek het gehele assortiment van Marianne Design

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.