Internationale hobbygroothandel

Ons team biedt professionele ondersteuning in jouw eigen taal

Bestel op maat

Bestellen kan al vanaf 1 stuk

Gratis verzending in NL v.a. 95 euro

Bestelling zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verzonden *

Your partner in craft

Marianne Design maart 2023, #116

Marianne Design maart 2023

We gaan de maand Maart in met veel leuke producten voor bloemenkaarten, elegante kaarten met mooie basics en voor Beterschap kaarten.

voorbeeldkaart Marianne Design beterschap beer

Download gratis de PDF van The collection #116

Accessoire-sets van Marleen voor Eline’s muisjes en diertjes

Marleen heeft voor Eline’s muisjes en diertjes twee leuke accessoire-sets ontworpen.

Eentje met kleertjes en attributen om dokters, verpleging en een ziek diertje in de lappenmand te maken.

En een heerlijk bedje om in uit te rusten van het ziek zijn of gewoon om lekker in te liggen. Natuurlijk zijn er leuke spulletjes voor op het nachtkastje en de konijnenslippers mogen ook niet ontbreken.

Marleen’s beterschap cirkel past er weer prima bij en vormt de basis voor een vrolijke kaart om iemand een hart onder de riem te steken.

Beterschap craftables

Naast de twee nieuwe Collectables in dit thema hebben we ook twee Creatables die de Beterschap Craftables aanvullen.

Zo heb je nu een spuitje, druppels, een thermometer en een stethoscoop voor bij het potje pillen, de pleister en de hartslag. Je kunt alles weer uit losse onderdelen stansen uit de juiste kleuren of vellum.

Rimmie en Marleen hebben voor leuke voorbeelden gezorgd waarbij ze mooi laten zien hoe je de al uitgekomen producten kunt combineren met deze nieuwe release.

Felicitatiekaarten

Een mooie achtergrond kan al voldoende zijn voor elegante felicitatie-kaarten. We hebben twee mooie ontwerpen gemaakt.

Deze stans je zo uit en plak je op je kaart. Breng er wat diepte in met foam zoals Marjolein heeft gedaan of speel met het contrast van kleuren zoals Anja laat zien op de andere voorbeelden.

Kies een schattig klein cirkeltje of ovaal voor op de achtergrond en plak daar een plaatje of stempel er een mooie tekst in. Ook de tekstmallen gaan dan prima erbij.

Voor de finishing touch hebben we twee sets met 21 cm lange strookjes in verschillende breedtes. Eentje gewoon blanco en eentje met stippels.

De blanco strips zijn superhandig om kleine strookjes metallic of glitter karton mee uit te stansen. Want dunne strookjes snijden is best lastig. En de strips met stippels geeft net even een leuk detail als je ze gebruikt in combinatie met de achtergrondmallen.

Combineer de strips met elkaar en je kunt ook hele leuke achtergronden daarmee maken.

Als je vellum gebruikt geeft dit nog meer leuke laagjes.

Slimline Layout-Creatables

We hebben al een vierkant, grote cirkel en A6 en nu bij de Layout-Creatables komt de grote maat voor Slimline uit! Gebruik hem horizontaal of verticaal en vul de vakjes weer met al je restjes papier en leuke plaatjes.

We hebben een mini knipvel gemaakt van Els haar romantische voorjaarsplaatjes zodat je meteen aan de slag kunt.

 

Waterlelie van Tiny Harts

Tiny Harts heeft een prachtige aanvulling getekend voor haar Tiny’s Flowers stempel & stans serie: de waterlelie.

Een waterlelie heeft mooie zachte kleuren en staat voor het leven en schoonheid van het leven en is een mooi onderwerp voor je kaarten.

Daarnaast heeft ze voor de borderserie de klassieke Roos op steel getekend. Een roos kun je altijd aan iemand sturen in allerlei gelegenheden.

En de border-stempels zijn perfect voor inkleuren met mediums en het toepassen van inkt-technieken en embossingpoeders.

Daarbij komt nu een nieuwe aanvulling in de vorm van A6 stempels met eenvoudige mooie basis-tekeningen die gecombineerd kunnen worden met al haar stempels.

Zo maak je een mooie achtergrond voor de grote bloemen. Of gebruik je de achtergrond voor bij haar stempel & stansontwerpen die nu in de collectie zijn zoals de grote vlinder.

Tiny is dol op texturen en haar mask stencils zijn populair onder de papierhobbyisten die graag werken met inkten en pasta’s.

Ze heeft weer drie mooie ontwerpen gemaakt. De fijnheid van de details en de handgetekende compositie is iets waarmee Tiny haar ontwerpen een hoge kwaliteit meegeeft.

 

Ontdek het gehele assortiment van Marianne Design

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.