Internationale hobbygroothandel

Ons team biedt professionele ondersteuning in jouw eigen taal

Bestel op maat

Bestellen kan al vanaf 1 stuk

Gratis verzending in NL v.a. 95 euro

Bestelling zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verzonden *

logo kippershobby
Your partner in craft
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marianne Design mei 2023, #125

Marianne Design mei 2023

Het begin van de zomer is terug te zien in de Marianne Design mei collectie 2023 vol leuk strand en zeeproducten.

Marianne Design mei
marianne-design-mei-2023-catalogus-125

Download gratis de PDF van The collection #125

collectable set marleen
peek-a-boo-stempels-hetty
puzzelthema-marianne-design

Wat is er leuker dan een kaart met boekjes te maken als je een boekenbon cadeau geeft of je wilt een leuke verjaardagskaart maken voor een boekenliefhebber?

Marleen heeft een superleuke Collectable set gemaakt die ook te gebruiken is met haar accessoire-setjes voor Eline’s diertjes en de diertjes zelf natuurlijk!

De M staat niet alleen voor Marleen maar ook voor Mama, moeder of moederdag. Versier de M in kleuren en thema en verras je moeder dit jaar.

Ook passen deze plaatjes weer in de intant camera en het nieuwe patrijsraam en plankje.

De nieuwe peek-a-boo stempels van Hetty Meeuwsen passen natuurlijk ook in de nieuwe Creatables. Zo kun je de onderwaterdiertjes door het poortje laten kijken.

En wil je nog iets meer laagjes opbouwen dan is de sea foam Creatable ook een leuke set om te gebruiken. Stans de laagjes uit vellum papier voor een luchtig effect.

Ook al is het strandthema populair onder kaartenmakers om lekker mee aan de slag te gaan, ook hobbies als puzzels en boeken zijn en leuk onderwerp op je kaarten.

Maak een leuke puzzelthema kaart met de nieuwe Art texture en Build-a-puzzle set voor iemand die jarig is en van puzzelen houdt of om je vriendschap te vieren.
Je kunt de puzzel Craftables letterlijk in elkaar puzzelen. Zo kun je met de Build-a-puzzle zowel een Slimline, A6 als een vierkante kaar mee maken.

sea-view-tiny
creatables-tiny
marianne-magazine

Met mooie nautische Creatables getekend door Tiny Harts. Een nieuwe boot, vuurtoren en duinen en zee om landschapjes te maken of als blikvanger op je kaart.

De plaatjes van Mattie de Bruine hebben we nu in mini-formaat in de collectie, voor de kaartenmakers die graag en plaatje gebruiken.

Daarnaast heeft Tiny Harts weer mooie achtergrond stempels getekend om het strandgevoel naar boven te halen op je kaarten.

Deze Art achtergronden kun je zowel met haar Stempel & Stans sets gebruiken als in combinatie met de Creatables.

Voor de border-serie heeft ze strandpalen getekend. Op zichzelf al heel mooi als tekening op je kaart, maar ook weer leuk om te gebruiken bij de Stempel & Stanssets.

Tot slot komt het nieuwe nummer van het Marianne Magazine uit. Deze keer vol met vrolijke inspiratie gemaakt met de April en Mei collectie.

Nieuw is de Marianne voordeelset! Het setje is gebruikt in een aantal artikelen die in de Marianne staan en zo kun je zelf voor een leuke prijs meedoen.

Voor winkeliers is dit een leuke manier om klanten kennis te laten maken met het magazine. Leg een paar setjes bij het nieuwe nummer in de verkoop.

Ontdek het gehele assortiment van Marianne Design

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.