Internationale hobbygroothandel

Ons team biedt professionele ondersteuning in jouw eigen taal

Bestel op maat

Bestellen kan al vanaf 1 stuk

Gratis verzending in NL v.a. 95 euro

Bestelling zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verzonden *

logo kippershobby
Your partner in craft
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marianne Design september 2022, #115

Marianne Design september 2022

September staat bij ons in het teken van de Herfst- en Kerstkaarten!

marianne design september 2022

Download gratis de PDF van The collection #117

Anja’s diagonal cards

Anja van Laar heeft weer een mooi frame ontworpen. Deze kun je natuurlijk voor je Kerstkaarten gebruiken, maar eigenlijk is het er eentje die je het hele jaar door wel erbij pakt. Deze keer had Anja ook een kaartvorm in gedachte en brengen we deze uit als bijpassend Craft stencil. Maak ook mooie driehoek-kaarten zoals Anja. Anja’s Moon Creatable van vorig jaar September past ook heel goed op deze driehoek. En zo kun je weer veel nieuwe inspiratie krijgen.

De schilderijen van Mattie de Bruine zitten vol prachtige details en kleuren. Dit jaar heeft ze voor ons prachtige Winterse uitzichten gemaakt voor op je Kerstkaarten. Anja combineert ze met haar nieuwe bloem Creatable en de tekstmal Fijne Kerst.

Winter wonderland by Tiny Hart

Tiny Harts zorgt dit jaar voor mooie dorpjes in de sneeuw die je kunt stansen uit je papier. Natuurlijk gaan Tiny’s ontwerpen ook weer goed samen met haar Winter collectie van vorig jaar met de bossen, bomen en de gondel. Er zit deze keer ook een setje bij van een hekje en beide sets hebben losse malletjes zodat je de sneeuwlagen apart uit snowpaper kunt stansen.

Plaats het dorpje als detail bij Mattie’s plaatjes of bouw op een slimline of Craft stencil kaart een leuk winters tafereeltje. Je kunt van allerlei dorp-mallen van de afgelopen jaren uit onze Collectie weer terug laten komen.

Speciaal voor Slimline kaarten hebben we ook dennebomen horizons voor op de Kerstkaarten.

Bears by Marleen

Marleen’s bosfamilie wordt uitgebreid. Naast het vosje, hertje en het konijntje kom nu de mama beer met babybeertjes! Maak beren in verschillende kleuren en leuk voor allerlei gelegenheden. Zo zijn beren populair op geboortekaartjes, maar ook voor de Kerst kun je weer schattige Winterse kaarten maken. Marleen komt nu ook met grotere versies van haar handige bomen uit de set CR1483. Deze kun je goed op de voorgrond gebruiken. En een setje bijpassende paddestoelen mag niet ontbreken voor op je Herfstkaarten.

In haar ronde mallen serie komt ze nu met een Winterse cirkel. Alles is weer leuk met elkaar te combineren en natuurlijk ook met voorgaande jaren aan Winter- en Kerstcollecties!

Eline’s egel

Terug van weg geweest is daar Eline’s egeltje in nieuwe vorm. Nu met meer poses en eigen accessoires kan het egeltje weer leuke avonturen beleven met Eline’s andere diertjes. Natuurlijk kleuren Eline’s Herfstbloc en de bijpassende knipvellen er ook weer bij. En zo samen met de Herfst ontwerpen uit de Augustus collectie geeft dat weer veel leuke mogelijkheden voor Herfstkaarten.

Text label set

De text label set is een must-have die elke kaartenmaker wel wil hebben. Bijna alle stempelteksten van onze tekststempels van het afgelopen jaar en daarvoor passen op deze labels. Zo heb je altijd een passende ondergrond om een tekst terug te laten komen op je kaart. Zo’n labeltje maakt het vaak net even af.

Spiegelkarton

Terug in de collectie zijn onze populaire Metallic kleuren stanskarton. Deze keer komen ze in A4 formaat uit. Net wat handiger in gebruik voor grotere projecten en slimline kaarten.

Ook terug van weg geweest zijn de gouden en de zilveren spiegelkarton. Ook deze keer in A4 formaat. Extra glanzend als je liever iets meer bling hebt op je kaart dan de subtiele matte glans van de Metallics. Ook het rode spiegelkarton hebben we nog in ons assortiment.

Aanbiedingsets

Ook deze maand hebben we weer aanbiedingssets.
Deze keer rondom het Boho Summer blocje voor zomerse kaarten. Een set met 4 of met 3 producten voor een hele nette prijs!

Ontdek het gehele assortiment van Marianne Design

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.