Internationale hobbygroothandel

Ons team biedt professionele ondersteuning in jouw eigen taal

Bestel op maat

Bestellen kan al vanaf 1 stuk

Gratis verzending in NL v.a. 95 euro

Bestelling zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verzonden *

logo kippershobby
Your partner in craft
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vivant

Vivant lint: satijn lint en meer decoratie lint

Logo van vivant

Vivant heeft een uitgebreide collectie linten waaronder satijn lint, cadeau lint en verpakkingslint voorzien van prachtige designs, in diverse materialen en kleuren. 
Zoek je bedrukt Vivant lint, effen, mat, glanzend, met glitter of bijvoorbeeld een kerstlint met gouden tekst of macramé koord?
Je vindt ze op onze website in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

afbeelding lint inpakken vivant
inpakken roze giftbag vivant
macramé koord vivant pastel
cadeaulint vivant

Vivant lint collectie bij KippersHobbybij

Waar kan ik satijn lint kopen?

Zowel satijn lint als ander decoratie lint is onder het merk Vivant bij ons verkrijgbaar. Met de sfeervolle fotografie inspireert Vivant keer op keer.
Volgens de laatste trends kiest Vivant de kleuren voor de collecties en maakt van elk geschenk een kunstwerk.

Wat is Caro lint?

In bloemenzaak en tuincentra is Caro lint een subtiel natuurlijk lint dat zich eigent voor het maken van serene bloemdecoraties. Of bijvoorbeeld als versiering op glazen potten met droogbloemen. Doordat de draad die voor dit lint gebruikt is een fijn golvend karakter heeft, krijgt het lint een speciale look.
Het is ook een lint wat veel gebruikt wordt in tafelstukken rond de paasperiode. Door de authentieke uitstraling van het katoen zie je dit lint ook vaak terug in brocante en trendy botanische setting. 

Tafelloper van Vivant

De uni New palette deco loper van Vivant heeft een vrij open weving en gesneden randen. De polyester basis van dit lint maakt het tot een product met een lange levensduur. Een uni loper zoals deze is zeer geschikt voor meer uitgesproken tafelaankleding aan toe te voegen zoals een mooi tafellint of strooidecoratie. Naast het gebruik op eetkamer- of salontafel is deze loper ook hangend te gebruiken als winkeldecoratie of muurversiering.

Velvet deluxe pot bags van Vivant

De Velvet deluxe pot bags zijn een fluweelzacht interieurartikel met plastic binnenzijde voor diverse gebruikstoepassingen.
De buitenzijde van de Velvet deluxe pot bag is van zachte stof met prachtige vleug waardoor het een uitstraling heeft van vorstelijk fluweel. Aan de binnenzijde is er een waterdichte plastic laag in aangebracht. Hierdoor is deze bag geschikt om bijvoorbeeld kruidenplantjes en bloempotjes in te zetten.
De Velvet deluxe pot bag is er in twee maten. Het kleine mandje is 11 cm hoog en heeft een diameter van 13 cm.
De grotere is 14 cm hoog en heeft een diameter van 16 cm.

Welke producten van Vivant heeft KippersHobby in het assortiment?

Decoratie touw / koord

Linten

Manden en zakjes

Tafellopers

Ontdek het gehele KippersHobby assortiment van Vivant lint

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.