Internationale hobbygroothandel

Ons team biedt professionele ondersteuning in jouw eigen taal

Bestel op maat

Bestellen kan al vanaf 1 stuk

Gratis verzending in NL v.a. 95 euro

Bestelling zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verzonden *

logo kippershobby
Your partner in craft
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blob Paint FarbSet Fisch

SKU: 40723
Art. nr. fabrikant: 800199200
Barcode: 4042972161774
Minimale afname: 1
Datum: 28-04-2020
EOL: Nee

BLOB VERF KLEURSET VIS, 6 ST. 6 X 90 ML
artikel nr.: 800199200
NIEUW, KLEURRIJK EN ONTSPANNEND.
Blob Paint plaatjes bestaan uit verschillende kleurstippen die over elkaar heen worden gelegd. Kleurrijke 3D-effecten met een vrolijke uitstraling worden gecreëerd. Met de kant-en-klare Blob Paint verf van Viva Decor kun je meteen aan de slag en je eigen Blob Paint schilderij maken.

U hebt veel opties als het gaat om kleurontwerp. U beslist welke kleuren u in lagen wilt aanbrengen en hoeveel lagen u wilt maken.

op waterbasis
hoge kleurintensiteit
veegvast
klaar gemengd, geen mengen
onmiddellijk klaar voor gebruik
groot 3D effect
WAAR KOMT BLOB SCHILDEREN VANDAAN?
Blob Painting vindt zijn oorsprong in de VS. Mike Hammer, welbekend in de kunstwereld, is degene die de techniek revolutioneerde.

HOE WERKT BLOB SCHILDEREN?
De basis is een vlak liggend doek of een vlak liggende schildergrond. Afhankelijk van uw stemming wordt de achtergrond geschilderd met acrylverf in één kleur, in verschillende kleuren, met een motief of wit gelaten. De blobs worden rechtstreeks uit het flesje op de ondergrond aangebracht: voor ronde blobs houdt u de punt van het flesje verticaal in het midden van de blob, net boven het schilderoppervlak; voor een speciaal gradiënteffect trekt u de punt tijdens het aanbrengen iets over de rand van het schilderoppervlak.

Na slechts 24 uur is de ene laag droog en kan een volgende worden aangebracht. Zo ontstaat, blob voor blob, een kleurrijk 3D-beeld.

Het is een plezier om te zien hoe het beeld geleidelijk verandert en groeit. Blob Paint is de innovatieve verf voor een ontspannen, creatieve pauze met een kleurrijk resultaat.