Your partner in craft
  • nl_NL
  • en_US
  • de_DE
  • fr_FR
Zoek
Sluit dit zoekvak.

JEJE

Groothandel dubbelzijdig tape JEJE

Logo van JeJe produkt

Het Nederlandse bedrijf JEJE voorziet binnen onze groothandel in hobbytape, dubbelzijdige tape, power tape,  folies, lijm, stickers en hobby strooizand. Vooral het dubbelzijdig tape in diverse maten staat bekend om de perfecte kwaliteit, dat geldt ook voor de foamversie. 
JEJE Produkt is een Nederlands familie bedrijf dat in 1991 is opgericht door de familie Reinders. De naam van het bedrijf is ontleend aan de vier oprichters te weten: Joop, Eric, Joke, Elly. Sinds 2009 is de dagelijkse leiding in handen van Eric Reinders en Elly Pessel-Reinders. Inmiddels zijn de producten verkrijgbaar over de hele wereld en worden er steeds meer nieuwe hobby producten aan het assortiment toegevoegd. Na jaren gehuisvest te zijn geweest in het centrum van Hilversum en uitbreiding hier niet meer mogelijk was, bevindt JEJE Produkt zich sinds 2006 in een eigentijds bedrijfsgebouw, waar de ontwikkeling en productie van hobbymaterialen en contourstickers plaats vindt.

sticky tape jeje
power tape jeje
dubbelzijdig klevend tape jeje
dubbelzijdig tape jeje

Groothandel dubbelzijdig tape

Powertape

Deze tape wordt beschouwd als de koning onder de verschillende soorten tape. De tape plakt op en aan vrijwel alles, wat het geschikt maakt voor elk project.

De beschermlaag is plastic waardoor de tape met een mesje of schaar op maat moet worden geknipt. Verkrijgbaar op rollen in verschillende breedtes en in A4 formaat vellen. 

Sticky Tape

Extra Sticky Tape is een professionele transparante dubbelzijdig sterk klevende tape. 

De hoge pernamente plakkracht maken dit produkt bij uitstek geschikt voor niet alleen het op elkaar plakken van diverse soorten hobby produkten maar ook:

  • Randen op kaarten maken en versieren met glitter
  • Voorwerpen van o.a. glas, aardewerk en hout voorzien van pailletten of kleursteentjes
  • Door zijn sterke kleefkracht ook geschikt voor poreuze voorwerpen als gips, steen en stof

Foliedruk met tape

Tape is een onmisbaar hobby gereedschap welke je het liefst goed verbergt. Maar wist je dat je tape ook heel creatief kunt gebruiken door het juist wel in het eindresultaat te laten zien. In onderstaande video is te zien hoe je zelf een glimmend metallic laagje (foliedruk) kunt toepassen op je kaart met behulp van tape.

Welke producten van JEJE heeft KippersHobby in het assortiment?

Lijmen

Papier

Stickers

Opbergen

Ontdek het gehele KippersHobby assortiment van JEJE

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.