Your partner in craft
  • nl_NL
  • en_US
  • de_DE
  • fr_FR
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marianne Design juli 2022, #115

Marianne Design juli 2022

We gaan langzaamaan van de zomercollectie over naar onze najaar- en Kerstcollecties.
En in deze maand hebben we de eerste Winterse producten voor Kerstkaarten.
Maar eerst hebben we ook nog twee andere thema’s die aan bod komen en een leuk nieuwtje voor onze fans buiten Nederland!

voorbeeldkaart marianne design juli 2022 #115

Download gratis de PDF van The collection #115

marianne design collectie juli serenity
marianne design juli 2022 flying to the stars
marianne design juli 2022 stars planets
marianne design juli 2022 firts snow

Serenity collectie

Papierblok Serenity

Het nieuwe paper bloc Serenity heeft 8 prachtige A4 designs en 8 bijpassende uni-kleuren zoals jullie inmiddels gewend zijn van ons A4 papier. Dit bloc heeft zachte grijs en wittinten die erg geschikt zijn voor Sterkte-kaarten, Ik denk aan je-kaarten en Condoleance kaarten

Knipvel Serenity van Tiny Harts

Tiny Harts heeft speciaal voor deze thema’s het bijpassende knipvel getekend. De plaatjes hebben mooi zachte details en er is ruimte om een tekst erbij te plakken of te stempelen. In de Creatable lijn komen we met een nieuwe tekst. Ook deze kun je weer op meerdere manieren variëren, met of zonder matje. Meer heeft zo’n kaart haast niet nodig.

Alhoewel met de scalloped squares set kun je elegante rustige passe-partouts maken voor de plaatjes of alleen een tekst.

Maar deze set doet het ook prima voor andere gelegenheden.

Serenity border stempel van Tiny

Tiny heeft daarnaast nog een nieuwe stempel getekend in de border-serie. De bloemenstempels van de Juni collectie zijn ook zeer geschikt voor Sterkte kaarten, maar de trap die wegloopt in de verte is ook altijd een favoriet.

Daarnaast hebben we nog de klassieke witte kelken in de border-serie in de collectie.

Sterrenkijken collectie

Eline’s cute animals

Eline’s diertjes kunnen nu naar de sterren gaan kijken of de lucht invliegen met de twee Collectable sets ontworpen door Marleen.

Maak stoere kaarten met de sterren en planeet in de accessoire set of een schattige baby kaart met de luchtballon. Deze twee sets geven weer heel veel leuke mogelijkheden!

Houd je ervan om je eigen bijpassende achtergrondje te maken bij de diertjes dan wil je ook zeker een van de A4 Mask stencils van deze maand. Met de sterrenbeelden maak je de kaart extra persoonlijk.

Sterrenstencil

De patronen van sterren zijn altijd favoriet en wist je dat je met de randen van de Sterrenstencil ook het noorderlicht kunt maken op je kaart?

Of ga voor de klassieker met nieuwe wolkenranden, regendruppels en zonnestralen!

Marleen’s collectie

Cirkels van Marleen in het Engels

Yes! Marleen’s populaire cirkels komen er nu ook in het Engels!
 
Vele fans van buiten Nederland hebben alle leuke voorbeelden met Marleen’s cirkels van afgelopen jaar voorbij zien komen, maar ze konden niet meedoen omdat de cirkels altijd met Nederlandse teksten waren. Maar nu niet meer!
Marleen heeft een cirkel voor de Kerst en eentje voor Verjaardagen en feesten ontworpen. Zo kan iedereen weer meedoen met onze voorbeeldkaarten. Haal alles maar weer tevoorschijn, want ook deze cirkels zijn natuurlijk voor de Nederlandse fans die van Engels houden superleuk.

 

Cirkels van Marleen

Marleen’s grote wens is een basis-set voor bij de Cirkels. Deze bevat allerlei handige basis maten en decoratieve randen zodat je altijd je cirkels mooi kunt verwerken op je kaart. En ze heeft er meteen een bijpassende alfabet-set in gedaan. Heb je al een cirkel van Marleen dan wil je deze ook hebben!

Stickers

Tot slot nog een leuke toevoeging in ons assortiment: stickers!

We hebben ze nu in 4 leuke thema’s. Door de matte afwerking van de stickers kun je ze ook zelf op kleur brengen met je inkt, potloden of stiften. Twee algemene sets en twee leuk voor de Feestdagen.

Versier je kadootjes en enveloppen met de stickers of verwerk ze op kaarten, want ook dat kan met de leuke teksten die erop staan.

Kerstknipvellen

Kerstknipvel kabouters

Zoals traditie is komen we ook met de eerste Kerstknipvellen voor het nieuwe seizoen.

Eentje met kabouters, leuk om weer de Tomtes bij te plakken en het nieuwe setje met takjes van deze maand.

Daarnaast hebben we de populaire plaatjes van de Winter Wishes knipvellen van Els in mini-versie opnieuw uitgebracht.

Zo kun je met de Slimline Craftables weer leuke Shaker kaarten maken.

We hebben naast de kleine cirkels en het shaker snow nu ook kleine vierkantje. Natuurlijk passen deze in de slimline CR1585.

Peek-a-boo stempels

Nieuw zijn ook de Peek-a-boo stempels. Ook deze passen in de grote Slimline Craftables, maar ze zijn ook erg leuk op kleine mini-kaartjes. Zo is de mini-slimline met raampjes ook erg leuk om erbij te gebruiken.

ATC mal

Terug in de collectie is de ATC mal! Deze keer hebben we een 2 in 1 set ervan gemaakt zodat je ook meteen de bijpassende stempel erbij hebt. Want ATC kaartjes worden nog steeds gemaakt. En nu kun je met de nieuwe stempels of leuke bestaande dingen uit je collectie de leukste ATC’s maken.

Pearl paper

Voor Winter kaarten hebben we nu ook pearl paper in ons papier assortiment. Deze heeft een subtiel glansje en is ook erg mooi om te gebruiken bij de Condoleance kaarten. Het is van stevig papier zodat je ook je mallen er mee uit kunt draaien namelijk.

Ontdek het gehele assortiment van Marianne Design

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.