Your partner in craft
  • nl_NL
  • en_US
  • de_DE
  • fr_FR
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kreavak augustus 2023

Kreavak oktober 2022

kreavak logo

Breng kleur in je zomer én tassen met onze textielverven!

Heb je ons artikel gespot in KreavaK magazine – augustus 2023?
Scroll verder en leer alles over onze textielverven.

Onze selectie textielverven

Bij het kiezen van een textielverf is het belangrijk om rekening te houden met het type stof, het beoogde doel en de gewenste resultaten.
Let ook op de wasbaarheid van de stof, in dew regel laten textielverven een wastemperatuur toe van 30 tot 60 gragden Celsius.
Afbeelding van textielverf so soft decoart

Sosoft van DecoArt

Sosoft textielverf van DecoArt is ontworpen om zachte en soepele aanvoelende stoffen te verven. Sosoft kan worden gebruikt op kleding, gordijnen, kussens en andere textiel.
Het heeft een uitstekende dekking op lichtgekleurde stoffen en voor donkere stoffen zijn er dekkender kleuren beschikbaar. Sosoft is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. De kleuren zijn onderling mengbaar, waardoor je je eigen unieke kleurenpalet kunt creëren.

textielverf setacolor pebeo

Seta Color van Pébéo

Seta Color van Pébéo is een textielverf die geschikt is voor het bedrukken van stoffen. 
Het wordt geleverd in een potje van 45ml, aan te brengen met een penseel. Maar er zijn ook markers Seta Color beschikbaar voor makkelijk inkleuren van kleine details of het beschilderen van sneakers bijvoordbeeld
Gebruik hulpmiddelen zoals stempels of sjablonen of eigen fantasie. 
De verf hecht zich goed vast aan de vezels van de stof en blijft helder en levendig, zelfs na vele wasbeurten.
Advies: fixeer textielverf altijd voor de zekerheid met een strijkijzer op de achterzijde van de stof zodra de verf droog is. 
Dit zorgt voor een betere hechting. Strijk op warmte die de betreffende stof kan verdragen.
 

Textilfarbe van Viva Decor

Textilfarbe van Viva Decor is een textielverf op waterbasis, ontworpen om lichte en donkere stoffen te kleuren. Dus geen verf om patronen en/of details mee in te kleuren, maar om kleur te geven aan textiel. Deze verf wordt ook beter aangeduid als DYE verf.

pebeo fabric textile tejido

Textielmarkers van Pébéo en Faber Castell

Deze markers hebben een dunne punt, waardoor je gedetailleerde tekeningen kunt maken. Textielmarkers zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren en kunnen worden gebruikt op verschillende soorten textiel. 
Na het verven of tekenen is de stof wasbaar op maximaal 60 graden Celsius.
Advies: geef textielverf even de tijd om goed in de stof te trekken en uit te harden, dus niet direct dezelfde of volgende dag wassen.

Textielverf bestellen?

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.