Your partner in craft
  • nl_NL
  • en_US
  • de_DE
  • fr_FR
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Groothandel artikelen om te personaliseren

Ben je op zoek naar artikelen welke je zelf kunt personaliseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan onbedrukte basismaterialen van verschillende materialen zoals blanco houten producten, maar ook materialen zoals vilt, garen en verf.

Blanco artikelen om te personaliseren

Blanco houten producten

Binnen onze groothandel bieden wij een breed scala aan blanco houten producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houten koffertjes, spaarpotten, kisten, jojo’s, theedozen en vogelhuisjes. Deze zijn perfect om zelf te personaliseren. Onze houten producten zijn geschikt om te beschilderen, bewerken met decoupage, maar ook graveren met bijvoorbeeld een houtbrander.

Onbedrukte materialen

Naast hout vind je in ons assortiment ook andere onbedrukte artikelen zoals vilt, garen, styropor, MDF, decowood, glas, canvas, etc.

Meld je vrijblijvend aan als klant om ons gehele assortiment te bekijken.

hobbyhout houten kistjes

DIY ideeën gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerd cadeau geboorte baby

De naam van een baby is vaak zorgvuldig uitgezocht. Hoe leuk is het om deze naam terug te laten komen in jouw zelfgemaakte geboorte cadeau.

houten figuren babykamer
breimolen gepersonaliseerd punnik naam borduurring
geboorte cadeau naam

Gepersonaliseerd cadeau bruiloft

Als cadeautip op de trouwkaart wordt regelmatig geld gevraagd. Hoe leuk is het om een zelfgemaakt cadeautje te geven bij het geld. Een mooi aandenken aan het huwelijk van het bruidspaar.

schnulli houten ketting
hart-bruiloft-cadeau
houten-schijven-schilderen

Kleding labelen met naam

Kinderkleding wordt vaak gelabeld met de naam van het kind. Dit kun je in de kleding naaien, borduren of plakken.
Maar met onze producten is het ook mogelijk om de naam in de kleding te schilderen of stempelen, veel makkelijker!

ABS Sock-stop

Met ABS Sock-Stop van Viva Decor kun je sokken labelen door de naam op de sokken te schilderen. Hiermee verwissel je geen sokken met andere kinderen, maar deze verf heeft ook een anti-slip eigenschap!

versacraft stempelinkt textiel journaling zomer
versacraft

VersaCraft stempelinkt

VersaCraft stempelinkt van Tsukineko is zeer geschikt voor gebruik op poreuze ondergronden en speciaal ontwikkeld voor gebruik op textiel en leer.

Met deze inkt in combinatie met onze alfabet stempels is het mogelijk om je kleding te labelen met je eigen naam en/of telefoonnummer.

Ontdek het gehele assortiment van KippersHobby

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.