Internationale hobbygroothandel

Ons team biedt professionele ondersteuning in jouw eigen taal

Bestel op maat

Bestellen kan al vanaf 1 stuk

Gratis verzending in NL v.a. 95 euro

Bestelling zorgvuldig verpakt en binnen 24 uur verzonden *

logo kippershobby
Your partner in craft
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hobby tape

Groothandel hobby tape

Ben je op zoek naar een groothandel in hobbymaterialen welke hobby tape distribueert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Onze tapes van JEJE staan erom bekend dat deze van perfecte professionele kwaliteit zijn. Ook al onze andere tapes hebben een goede kwaliteit en bieden wij in een ruim assortiment. Denk hierbij aan dubbelzijdige tape, enkelzijdige tape, tape in een dispenser of decoratieve tape zoals washi tape.

Dubbelzijdige tape

Sticky tape

Extra Sticky Tape is een professionele transparante dubbelzijdig sterk klevende tape. 

De hoge pernamente plakkracht maken dit product bij uitstek geschikt voor niet alleen het op elkaar plakken van diverse soorten hobby producten maar ook:

  • Randen op kaarten maken en versieren met glitter
  • Voorwerpen van o.a. glas, aardewerk en hout voorzien van pailletten of kleursteentjes
  • Door zijn sterke kleefkracht ook geschikt voor poreuze voorwerpen als gips / steen en stof

Foam tape

Foamtape wordt gebruikt voor allerlei toepassingen, denk aan het maken van 3D kaarten, schilderijen en schudkaarten. Foam tape is verkrijgbaar in diktes van 0,5 mm tot 2 mm op een rol van 2 meter lang x 12mm breed, in de kleuren wit en zwart.

Naast het plakken kun je de tape ook bestrooien met glitter of zand. Zo creëer je je eigen sticker.

Tip: gebruik een hobby mesje voor het verwijderen van de beschermlaag van Foam en foamtape.
Steek het puntje in de beschermlaag en je kunt deze er zo gemakkelijk vanaf halen.

Power tape

Deze tape wordt beschouwd als de koning onder de verschillende soorten tape. De tape plakt op en aan vrijwel alles, wat het geschikt maakt voor elk project.

De beschermlaag is plastic waardoor de tape met een mesje of schaar op maat moet worden geknipt. Verkrijgbaar op rollen in verschillende breedtes en in A4 formaat vellen. 

Duct tape

Duct tape is een zelfklevende en waterdicht soort plakband op basis van textiel. De tape is met de hand afscheurbaar. Bij ons verkrijgbaar in de formaten 4m x 38 of 19 mm en in de volgende kleuren:

  • Duct tape zwart
  • Duct tape wit
  • Duct tape rood
  • Duct tape grijs

Gebruik en toepassingen van duct tape
Naast het repareren, vastplakken of bundelen van materiaal met duct tape, kun je duct tape ook goed bij het knutselen gebruiken. Je kunt er boekruggen mee verstevigen en repareren, het markeren (div. kleuren) van boeken (methoden) of routes, het vastzetten en fixeren van snoeren. Met Duct-tape kun je ook decoratieve accessoires maken. Bijvoorbeeld armbanden, portemonnees, bloemenpennen en tassen. Combineer de brede met de smalle tape voor een mooi resultaat.

Tissue tape

Tissue tape is dubbelzijdig tape welke je met de hand kunt afscheuren. Deze dubbelzijdige tape is dun en daardoor erg flexibel.

Easy-to-tear tape

Net als tissue tape, is ons easy-to-tear tape zoals de naam al doet vermoeden makkelijk om met de hand te scheuren. 
Deze tape is verkrijgbaar in een breedte van 3, 6, 9 en 10 mm.

Tape dispensers

groothandel tape rollers tapedispensers

Tape rollers

 

Binnen onze groothandel in hobbyproducten bieden wij ook diverse soorten tape dispensers, ook wel tape roller of tape runner genoemd. Voornamelijk Scrapbook Adhesive by 3L staat bekend om een zeer ruime collectie tape dispensers.

Correctie tape

Een correctie tape in dispenser, ook wel correctie roller genoemd is bedoeld om handgeschreven tekst te corrigeren. Door met de correctie tape over de tekst te rollen ontstaat er een wit laagje over de tekst, zodat er opnieuw de juiste tekst eroverheen kan worden geschreven.

Decoratieve papier tape

Washi tape

Washi tape is een maskingtape, oorspronkelijk uit Japan. Washi tape is heel makkelijk scheurbaar en kun je ook gemakkelijk verwijderen terwijl de plakkracht behouden blijft.
Washi tape wordt vooral voor decoratieve doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld bij het inpakken van cadeautjes, tijdens het versieren van je journal of op je zelfgemaakte kaart. Daarnaast kun je het bijvoorbeeld ook om je potlood of waxine kaarsjes heen wikkelen.

Washi tape is bij ons te vinden in allerlei motieven.
In bovenstaand voorbeeld is washi tape van Karin Joan by StudioLight te zien, maar ook URSUS, Leane Creatief en Hobby & Crafting Fun bieden een collectie washi tapes aan.

color me tape

Color me tape

De color-me-tape kun je zelf inkleuren met potlood, pen of stift. Wij adviseren de PITT Artist markers van Faber Castell.
Met deze decoratieve tape kun je bijvoorbeeld je kaarsen, bullet journal of kaart mee versieren.

bloementape flora tape

Bloementape

Welke hobby tape heeft groothandel KippersHobby in het assortiment?

Dubbelzijdige tape

Decoratieve tape

Tape in een dispenser

Ontdek het gehele assortiment van KippersHobby

Je hebt een account nodig om ons gehele assortiment te bekijken in onze webshop.
Meld je vrijblijvend aan via onderstaande gele knop. Consumenten verwijzen wij door naar onze verkooppunten via onze etalagesite Evelines Design.